Search
Close this search box.

Mensen vragen strenge straffen om asielmedewerkers die straathonden vergiftigde.

Dierenasielen zijn doorgaans gevuld met werknemers die oprecht van dieren houden en voor hen willen zorgen. Dat is waarom het zo verontrustend is om te horen dat een directeur van een asiel en een van zijn personeelsleden in Oekraïne twee straathonden vergiftigden. Een overleed en de andere is in kritieke toestand.

Er doet een bewakingsvideo de ronde waarop de twee mannen doen alsof ze van een kop koffie genieten en dan vergiftigde worstjes naar de honden gooien. De dierenkliniek waar de honden naartoe gebracht werden, zei dat ze dit soort vergiftiging een keer per week zien. Zou het kunnen dat dit niet de eerste keer is dat deze asielmedewerkers dit doen?

Vergiftiging is een inhumane en wrede manier om dieren te euthanaseren en dat kunnen we als dierenliefhebbers niet tolereren.

De bruine hond overleed ondanks de inspanningen van de dierenartsen en de zwarte hond werd gevonden met schuim op de mond en stuiptrekkingen. Hij is momenteel nog altijd in zeer kritieke toestand.

De lokale burgemeester liet ondertussen weten dat de mannen ontslagen zullen worden. Maar voor heel wat dierenliefhebbers is dat niet voldoende. Op het internet werd een petitie gestart om op te roepen dat de daders streng gestraft zouden worden.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ VINDT DAT DE DADERS GESTRAFT MOETEN WORDEN.