Search
Close this search box.

Meisje zingt Bob Marley op het podium en binnen een paar seconden drukte alle jury’s op de “Ja-knop”.

Reggae-ster en geliefde muzikant Bob Marley heeft zoveel nummers geschreven die meteen herkenbaar zijn. Ze brengen steevast een ​​glimlach op de gezichten van mensen, als de reggae-beat begint en die soulvolle stem begint te zingen.

Dus om een ​​Bob Marley-nummer te coveren is voor sommigen niet makkelijk. De Franse Mélia ontbrak echter niet aan enig vertrouwen toen ze begon te zingen voor de jury van de Franse ‘The Voice’.

Zodra de muzikale introductie van Bob Marley’s “Redemption Song” begon te spelen, werd de jury enthousiast. Toen opende ze haar mond en explodeerde het hele theater van vreugde en opwinding.

Soms weet je gewoon meteen dat je de stem van een engel hoort.

De camera schakelt over naar haar achterban van haar familie, die barsten van trots en geluk terwijl Mélia haar geweldige stem laat horen.

Slechts drie seconden na het zingen drukken alle vier juryleden op hun rode zoemer om aan te geven dat ze allemaal deze getalenteerde zangeres in hun team willen hebben!

Als je haar uitvoering hoort, begrijp je waarom. Tegen het einde is iedereen overdonderd en huilt zijn familie van blijdschap.