Zoek
Sluit dit zoekvak.

Meisje claimt Madeleine McCann te zijn

De zaak rondom de vermiste Madeleine McCann lijkt een bizarre wending te krijgen. De Engelse studente Harriet Brookes denkt dat ze Maddie is, die op 3-jarige leeftijd verdween uit een appartement in Portugal.

‘Dit is het bewijs’
De studente stuurde haar vrienden berichten met een hele theorie over het feit dat zij wel eens de vermiste Maddie zou kunnen zijn. Ze plaatste dit als grap in een besloten groepschat op Facebook. Harriet claimde dat de moedervlek op haar rechteroog en been hét bewijs is dat ze Madeleine is. “Ik geloof eigenlijk niet in complottheorieën, maar ik denk echt dat ik Madeleine McCann ben.” Je ziet de volledige chat HIER.

Not amused
Hoewel de tweet van Harriet, waarin ze claimt dat ze Madeleine is, al meer dan 30,000 retweets kreeg, kan het merendeel deze ‘joke’ niet waarderen. Volgers vinden het ziekelijk en vragen zich af waarom er überhaupt een grap over een vermist meisje wordt gemaakt.

Het is niet mogelijk dat Harriet Brookes daadwerkelijk de vermiste Madeleine McCann is. De echte Maddie verdween in 2007 op 3-jarige leeftijd. Dit zou betekenen dat ze nu veertien jaar zou zijn.

https://twitter.com/Harriet_Brookes/status/933498588545585152?ref_src=twsrc%5Etfw