Zoek
Sluit dit zoekvak.

Meisje (3) op fietsje met zijwieltjes racet tegen politie

De politie is er natuurlijk om te zorgen dat iedereen zich veilig voelt. Maar, daar houdt het niet bij op, ze verlenen hulp in zoveel verschillende situaties! Gisteren berichtten we nog over een oudere vrouw in Den Haag die door de politie werd geholpen.

En soms is er ook tijd voor iets schattigs, zoals dit ontzettend leuke filmpje dat de Politie Rotterdam deze ochtend op sociale media deelde.

De driejarige Pomme was met haar vader aan het fietsen, toen ze een politieauto tegenkwamen. „Wil jij een wedstrijdje doen met de politie?” vroeg een agent.

Dat hoefde geen tweemaal gevraag te worden. Terwijl papa filmde, begon de peuter aan haar race. Zoals de politie schreef: „IJverig stapte ze op haar fiets en ging ze de strijd tegen de politie aan, terwijl haar trotse papa de race filmde.”

De uiteindelijke winnaar? „Het spreekt natuurlijk voor zich wie gewonnen heeft… deze agenten mogen snel zijn, maar Pomme is hard op weg om de nieuwe Max Verstappen te worden!” aldus de agenten.

„Ik heb gewonnen!” schreeuwde het kleine meisje. Met een grote voorsprong, voegen we daaraan toe. De peuter wordt daarna door de agenten gefeliciteerd, waarna ze hun patrouille vervolgden.

De schattige beelden van Pomme en de politie kun je hieronder bekijken!