Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maxime Meiland zwaar op teentjes getrapt over opmerking.

Maxime Meiland is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in BN’ers-land. Haar doen en laten wordt door duizenden mensen onder de loep genomen en daar hoort uiteraard ook kritiek bij. En daar is ze best gevoelig voor. Een bepaalde uitspraak die onlangs over haar gedaan werd, zit haar erg hoog.

Ze schreeuwt te veel

Haar vader Martien is nogal hysterisch, dat is geen geheim. Haar moeder Erica is dan weer de rust en nuchterheid zelve. Door het kasteel schalt dan ook regelmatig hysterisch gegil. Kijkers vinden dat Maxime meer en meer op haar vader begint te lijken. Ze vinden dat Maxime zich net iets te veel zoals de kasteelheer begint te gedragen. Dat vindt ze niet prettig om te horen. Maxime onthulde aan Veronica Magazine: “Ik vond dat laatst wel moeilijk. Er werd gezegd dat ik veel het gedrag van mijn vader overnam en dat ik te veel aan het schreeuwen was.”

De jongedame geeft natuurlijk wel toe dat ze een beetje op Martien lijkt. Dat is maar normaal ook, want hij is immers haar papa. Toch is ze een beetje op haar teentjes getrapt. De blondine vertelde: “Ik wil gewoon het liefst dat iedereen me leuk vindt. Maar terecht zeggen papa en mama dan meteen: ‘Maak je niet druk. Het waait wel weer over.’ En ze hebben gelijk dat ik het naast me neer moet leggen.”

Toch nog ontzettend populair

Maxime krijgt nog wel meer kritiek te verwerken. Zo valt haar kledinglijn niet bij iedereen in de smaak en waren er ook negatieve opmerkingen over het feit dat Claire zonder kinderstoeltje in de auto zit. Toch blijft Chateau Meiland ontzettend populair, want er zijn nog heel veel fans die wel eens een nachtje in het kasteel zouden willen verblijven.

https://www.instagram.com/p/B-rsXdPK6xb/?utm_source=ig_embed