Zoek
Sluit dit zoekvak.

Matthijs van Nieuwkerk zoals je hem nog nooit zag: dansend in jurk.

De zogenaamde challenges zijn niet meer weg te slaan van de social media. Hoewel vooral jongeren meedoen aan deze trends, zijn het nu Matthijs van Nieuwkerk en Emma Wortelboer die zich aan een nieuwe challenge wagen.

Het duo waagde zich aan de zogenaamde ‘flip the switch’-challenge op TikTok. Daarbij is het de bedoeling dat twee personen dansen op het nummer Nonstop van Drake. Op het ogenblik dat de rapper ‘Flipped’ zingt, moeten de twee van outfit en plaats verwisselen. Dit klinkt eenvoudig, maar de resultaten zijn best hilarisch.

Emma Wortelboer deelde de video op haar Instagram. We zien hoe Matthijs keurig in het pak vooraan staat, met Emma die op de achtergrond danst, gekleed in een lange grijze jurk. Wanneer het sleutelwoord ‘Flippe‘ weerklinkt, zien we dat Matthijs plotseling in de jurk van Emma staat te dansen. De presentator gaat flink uit de bol op de deuntjes van de muziek, terwijl Emma het pak van Matthijs heeft aangetrokken.

De video wordt onthaald op heel wat complimentjes en positieve reacties. Brit Dekker proest het uit van het lachen en Renze Klamer reageerde: “Hahaha episch!”

https://www.instagram.com/p/B9hVO8tH2-s/?utm_source=ig_embed