Search
Close this search box.

Man zit alleen in afgelegen bos om te lunchen – seconden later wordt hij omsingeld

Indien je het geluk hebt om regelmatig te ontbijten, te lunchen of ergens te gaan eten waar je omringd bent door de natuur, weet je hoe speciaal natuur kan zijn.

Iemand uit Ontario, Canada, weet exact wat dit betekent. Deze man besloot om op een wel heel bijzondere plaats te gaan lunchen, in een afgelegen bos.

Na de video hieronder te hebben bekeken, ben ik er zeker van dat je het ermee eens zal zijn dat hij een buitengewoon geschenk heeft gekregen .

Want toen hij ging neer zitten, werd hij bezocht door enkele onverwachte bezoekers…

Als jij het type bent die graag uit zijn comfortzone treedt en de natuur opzoekt, bestaan er maar weinig plaatsen die zoveel wilde fauna en flora te bieden hebben als Canada. Het is er simpelweg prachtig, je bent er misschien al eens geweest.

Natuurlijk bevinden er zich heel veel wilde dieren in de natuur, sommige gevaarlijker dan andere.

Herten zijn zo’n voorbeeld van volledig ongevaarlijke dieren. Meestal hebben ze zelfs nooit geen mensen gezien van dichtbij, en als ze toch mensen spotten, lopen ze zo snel ze kunnen weg.

Maar, niet altijd.

Toen een man ging neerzitten in een Canadees bos, om een lekker sappige appel te eten, kwam plots een familie herten opdagen. Liepen ze weg van de man? Nee hoor…

Meer zelfs, de herten waren zo nieuwsgierig naar de persoon die hen kwam bezoeken, dat hem zelfs benaderden. Binnen enkele seconden was hij omsingeld!

Wat nog gekker is, is dat hij hen daarna enkele stukjes appel kon voederen! Een waar spektakel!

Bekijk deze geweldige ontmoeting in de video hieronder:
Deel dit bericht met je vrienden en familie op Facebook zodat zij ook deze geweldige foto kunnen zien.

[fblike]