Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man ziet zijn huis omsingeld door vuur – als hij goed kijkt ziet hij iets onvoorstelbaars

Toen er een grote brand uitbrak in Henry’s Creek, Idaho afgelopen zomer vreesden Jeanette en Bruce Empey voor het ergste.

Het enorme vuur had al 20,000 hectare aan land verwoest en het stel zag met angst en beven hoe de brand dreigde hun hele boerderij te verzwelgen.

Het stel begon te bidden en waren er klaar voor om hun tassen te pakken en te vluchten – maar toen zagen Bruce en de zoon van het stel iets ongelofelijks.

Ze konden hun ogen amper geloven.

Diep in de vlammen zagen Bruce en zijn zoon ineens een mysterieus engelenfiguur verschijnen rondom de rookwolken.

De figuur leek richting het huis van de familie te bewegen – en gelukkig lukte het Bruce om een aantal foto´s van het fenomeen te nemen.

De familie was ervan overtuigd dat de figuur een soort bovennatuurlijk figuur was dat was gekomen om de brandweer te helpen tegen het verschrikkelijke vuur.

Jeannette noemde de foto ¨De Beschermheilige van de Brandweer¨ en zette het op Facebook, waar het al snel de wereld rond ging.

Maar dat was nog niet de einde van het verhaal. De volgende ochtend kwamen de Empey´s erachter dat hun gebeden waren verhoord – het vuur had hun boerderij niet aangeraakt, terwijl de vlammen op enkele meters afstand waren gekomen.

Of het mysterieuze figuur een bovennatuurlijk fenomeen was, zullen we nooit weten.

Maar een ding is zeker: de boerderij van de Empey´s was op miraculeuze wijze gered van de brand.

¨Het is alsof de Heilige Vader zijn armen rondom dit gebied heeft gelegd. We voelen ons zo gezegend,¨ schreef Jeanette Caldwell Empey op Facebook.

Door dingen als dit begin je je af te vragen of er misschien wel iemand over ons waakt. Deel dit mysterieuze fenomeen met al je vrienden!
[fblike]