Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man vertelt echtgenote ‘mijn wil is wet’ – maar hij is niet voorbereid op haar briljante antwoord

Wanneer een koppel gaat samenwonen, vergt dat heel wat inspanning van beide partijen. Heel wat koppels hebben het moeilijk over wie zal betalen voor dit of dat, of hoe ze hun woning inrichten, maar ook de taakverdeling is niet makkelijk.

De karweitjes verdelen kan een lastige zaak zijn wanneer beide partners verschillende ideeen hebben over hun rollen in de relatie. Maar wanneer ze naar advies van anderen luisteren in plaats van hun eigen partner, kan het nog erger zijn. Zoals in deze grappige situatie over een man en vrouw.

De man leest naar eigen zeggen een inspirerend boek over de mannelijke rol in de relatie, en beseft snel dat hij enkele nieuwe huisregels moet aankondigen. Maar wat hij niet verwacht is dat zijn vrouw daar een pasklaar antwoord op heeft.

Hoewel het een fictief verhaal is, is het ronduit grappig, dus wilde ik het gewoon met jullie delen.

Lees het hilarische verhaal hieronder:

De man had net een boek uitgelezen die “Jij kan de Man des Huizes Worden”.

Hij stormde op z’n vrouw af in de keuken en kondigde aan “vanaf nu, moet jij weten dat ik de man des huizes ben, en wanneer ik klaar ben met eten, je me een dessert moet maken. Na het avondeten ga je met me naar boven en hebben we plezier zoals IK het wil. Nadien maak je een warm bad voor me klaar zodat ik kan relaxen. Je zal m’n rug wassen, me afdrogen en me mijn pyjama brengen. Daarna geef je mij een hand – en voetmassage. En dan morgen, raad eens wie mijn haar zal kammen en mijn kleren zal klaarleggen?”

Zijn vrouw antwoordde: “Ja, de begrafenisondernemer is m’n eerste gok.”

Was dit niet grappig? Deel het als het je ook aan het lachen heeft gebracht!
[fblike]