Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man vergaat van de pijn nadat hij jiu jitsu studente die hij probeerde te beroven hem in armklem houd.

Waarschuwing: De onderstaande video bevat beeldmateriaal dat op sommige kijkers schokkend zou kunnen overkomen.

Op het internet ging een video viraal van een boef die het uitschreeuwt van de pijn nadat een jiujitsustudente, die hij probeerde te beroven, hem in een armklem hield en ermee dreigde om zijn arm te breken.

Volgens de lokale media probeerde de boef in Manaus in Brazilië de telefoon van de vrouw te stelen. Maar hij kreeg meteen spijt van zijn beslissing nadat de 22-jarige Sabrina Leite in een armklem nam.

Sabrina hield de overvaller in bedwang totdat de politie arriveerde en de man in de boeien sloeg.

De feiten vonden naar verluidt plaats voor de deur van haar huis nadat er twee mannen op een motorfiets kwamen aangereden. Een van de mannen sprong van de motor en eiste Sabrina om haar telefoon af te geven. Maar Sabrina weigerde en viel de man aan.

“Ik had het gevoel dat ze niets hadden (wapens), ze schreeuwden gewoon dat ik de telefoon moest afgeven. Ik zag dat ze niets hadden en daarom reageerde ik. Als ze gewapend waren geweest, zou ik niets gedaan hebben”, verklaarde Sabrina aan een lokale krant.

Sabrina zegt dat ze de greep kon uitvoeren omdat ze heel veel jiujitsu oefent.

BEKIJK DE BEELDEN HIERONDER EN DEEL DIT MET IEDEREEN DIE JE KENT ALS OOK JIJ HET OPTREDEN VAN DEZE VROUW ZO HELDHAFTIG VOND!