Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man van hoogzwangere vrouw verlaat haar plotseling. Dan vindt ze een enorm geldbedrag als ze de oven opent

Een aanstaande moeder in Australië ontving het geschenk van haar leven net toen ze het het meest nodig had.

Amanda had gedacht dat al haar dromen eindelijk uitkwamen. Na drie jaar onvruchtbaarheid te hebben gehad, liet Amanda haar man weten dat ze hun eerste kind verwachtten. In afwachting kochten ze een huis en vestigden zich in hun nieuwe leven.

De jonge vrouw uit Sydney leefde het beste leven toen haar wereld plotseling neerstortte. Plotseling kondigde haar man aan dat hij haar zou verlaten. Plots werd Amanda alleen gelaten met een nieuwe baby onderweg en een huis om voor te betalen.

Amanda had een dieptepunt bereikt toen haar goede vriendin Anna de hulp inriep van een lokaal radiostation. Anna schreef naar KIIS 1065 en vroeg hen om Amanda te overwegen voor hun populaire “Giveback” -segment.

Het pleidooi werkte en Anna en Amanda zaten al snel samen op de radio om het hartverscheurende verhaal te vertellen. Terwijl Amanda de enorme moeilijkheid uitlegde om met de onzekerheid van de situatie om te gaan, had ze geen idee dat het radiostation al hard aan het werk was geweest.

Nadat Amanda het publiek haar verhaal had verteld, zei de gastheer dat ze zich moest omdraaien naar de videomonitor. Op de monitor was een live video van Amanda’s huis. Amanda werd in tranen gebracht toen ze zag dat haar huis gevuld was met talloze geschenken om haar op weg te helpen.

Inbegrepen in de geschenken waren een stofzuiger die zes maanden gratis huisreiniging symboliseerde, dagelijkse maaltijden voor de komende drie maanden, $ 4.000 babybenodigdheden en $ 10.000 in contanten die als speciale verrassing in de oven was geplaatst.

Het was duidelijk dat Amanda door de generositeit van vreemden was geraakt. Met tranen over haar gezicht bedankte ze het radiostation.