Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man tijdens voetbalwedstrijd live op televisie zoenend betrapt met minnares.

Onder de ogen van miljoenen mensen betrapt worden met je minnares is vast niet zo prettig. Dat is precies wat een Ecuadoriaanse voetbalfan overkwam toen de zogenaamde ‘kiss cam’ op hem en zijn minnares inzoomde toen ze elkaar innig aan het zoenen waren. De reactie van de man wanneer hij beseft dat hij er gloeiend bij is, spreekt boekdelen. Het fragment ging ondertussen viraal en nu doet de Zuid-Amerikaan er alles aan om zijn liefje terug te krijgen.

Het tafereel deed zich afgelopen weekend voor in het Estadio Munumental Isidro Romero Carbo, waar thuisploeg SC Barcelona de Guayaquil het opnam tegen Delfín uit Manta. Na de wedstrijd ging niet zozeer het partijtje voetbal over de tongen, maar vooral het moment waarop de man zoenend betrapt werd. Toen het koppeltje doorhad dat ze in beeld waren, trok de man snel zijn hand terug en deden alsof ze elkaar niet kenden.

Social mediagebruikers wisten al snel te achterhalen dat de man volgens zijn Facebookstatus een relatie had met een andere vrouw. Een dag na het beschamende moment, maakte de man genaamd Deyvi Andrade zich bekend. Hij heeft ontzettend veel spijt van zijn slippertje en wil absoluut zijn liefje terug.

In een Facebookbericht schreef hij: “Er circuleren zo veel video’s van vreemdgaande vrouwen, maar zij worden niet zo aan de schandpaal genageld als ik. Iedereen maakt fouten die we ook weer willen rechtzetten.”

De overspelige man richt zich ook tot zijn bedrogen partner: “Het spijt me echt en daarom sta ik nu op om een reactie te geven op deze onzin, zodat ik je kan vragen om mij te vergeven. Ik ben in de war, maar ik wil je terug.”

https://twitter.com/evelyngye/status/1218696480111955971