Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man steelt wagen met 2 kinderen op de achterbank – moeder grijpt naar handschoenenkastje en doet het ondenkbare

Miljoenen Amerikanen waren in de weer voor het grootste nationale feest van het land: 4 juli, de Nationale feestdag. De viering van de onafhankelijkheid. Tijdens alle opwinding en gefeest door, stopte Michelle Booker-Hicks aan een tankstation in Dallas om de wagen op te vullen.

Haar twee zonen zaten achterin de wagen, twee lieve ventjes, een 1-jarige en een 4-jarige. En hoewel dit een dag moest zijn van gefeest, veranderde hun dag plots in een verschrikkelijke en tumultueuze hel.

Omstreeks 22 uur stopte Michelle Booker-Hicks aan een tankstation ergens in Dallas. Haar twee kinderen zaten op de achterbank. Ze ging haar wagen even opvullen, en ging daarna de zaak binnen om te betalen. Op dat moment zag ze door het raam van de winkel een onbekende man, de 36-jarige Ricky Wright, in de bestuurderszetel plaatsnemen van haar wagen.

Toen Michelle besefte wat er aan het gebeuren was, snelde ze zo snel naar haar wagen en sprong ze naast haar kinderen op de achterbank, meldt Fox4.

Schoot indringer in gezicht
“Ik sprong recht op de achterbank naast mijn twee zonen en eiste de man om te stoppen en om onmiddellijk uit de wagen te stappen. Hij weigerde, en bleef zitten. Hij draaide zich om en keek me aan,” zei Michelle.

“Zo snel ik kon leunde ik voorover tot bij het handschoenenkastje bij de passagiersstoel, snel daarna vuurde ik een kogel af vanuit het handschoenenkastje.”

Michelle beweert dat ze slechts 1 keer heeft geschoten, als waarschuwing om Wright weg te jagen. Ze schoot hem daarentegen vol in het aangezicht.

“Ik ben geen moordenaar maar ik zal altijd verdedigen wat van mij is,” sneerde de moeder. “Ik hoop dat ik hem zijn lesje geleerd heb.”

Na de kogel te hebben afgevuurd, strompelde Wright naar een hek nabij de McDonald’s naast het tankstation. Hij was uit de wagen gestrompeld en zakte in elkaar toen de politie arriveerde. Daarna werd hij naar het hospitaal gebracht ter verzorging.

De 36-jarige verdachte riskeert aanklachten voor ontvoering en het stelen van een voertuig.

Gelukkig overleefden Michelle en haar kinderen het incident, zonder verwondingen.
[fblike]