Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man slaat zeemeeuw dood tegen muur nadat het dier patatje van zijn bord pikt

Meeuwen kunnen voor overlast zorgen, zeker dicht bij de kust, bij badplaatsen. Maar wat deze man deed, is absoluut schandalig.

Een gepensioneerde man vond dat een meeuw te ver was gegaan toen het een patatje van zijn bord pikte. De man pakte de meeuw aan beide pootjes vast en sloeg het dier keihard tegen een muur, aldus The Mirror.

De afschuwelijke scene deed zich voor in de Engelse badplaats Weston-super-Mare, terwijl kinderen huilend toekeken.

Rachael Beer heeft drie kinderen en zag het incident gebeuren. Ze nam een foto van de meeuw en plaatste deze online met een omschrijving van wat ze zag.

Volgens The Mirror vertelde Rachel: “Ik zag een zeemeeuw krijsen en daarna een patatje van een mans bord nemen. Plotseling pakte hij het dier bij zijn voeten en sloeg het tegen de muur”.

Alle aanwezige moeders vroegen de man waarom hij dat deed in het bijzijn van kinderen, waarop de man antwoordde dat het ongedierte was. Daaraan voegde hij toe dat ze hun kinderen over ongedierte moesten leren, waarna hij schouderophalend wegliep.

Het arme dier was niet op slag dood, een dierenarts moest het dier uit zijn pijn verlossen.

De politie is op zoek naar de man. Een woordvoerder noemde het een schokkend incident en een compleet onaanvaardbare manier om dieren te behandelen.

We hopen dat de man gevonden wordt en een passende straf krijgt. Het is te belachelijk voor woorden om zoiets te doen in de buurt van gezinnen met kinderen om een gestolen frietje.
[fblike]