Search
Close this search box.

Man slaat ex-vrouw op klaarlichte dag – held komt meteen in actie

Geweld is altijd iets vreselijks. Maar iets dat me nog meer van streek maakt, is geweld in relaties. De persoon die van je houdt pijn doen is onvergeeflijk, daarom is het zo triest dat het zo vaak voorkomt.

Wat echter niet vaak voorkomt, is wanneer misbruikende partners hun acties op klaarlichte dag uitvoeren. Het was geen verstandige beslissing voor een man die onlangs zijn ex-vrouw op een straat in Turkije begon te slaan.

Volgens een van de grootste kranten van Turkije, Hürriyet, deed het incident zich voor kort nadat het echtpaar voor het gerechtshof in Istanboel een echtscheidingsprocedure had geopend.

Bewakingscamera’s laten zien hoe een ruzie op straat is geëscaleerd. Uit de afbeeldingen kun je zien dat de man de weerloze vrouw begint te slaan met wat lijkt op opgerolde papieren, totdat ze op de grond valt.

“Hij sloeg zijn vrouw,” zei een voorbijganger, volgens The Sun. “Ze huilde en schreeuwde.”

Het misbruik is echter niet onopgemerkt gebleven. Het duurde ook niet lang.

Vreemdelingen waren daar om te zien wat er gebeurde en het duurde maar een paar seconden voordat een andere man tussenbeide kwam.

De onwaarschijnlijke held gaf een kopstoot de misbruiker en legde hem toen op de grond.

De voorbijganger hield de man vast terwijl meer mensen naar de man toe renden. Lokale mediabronnen zeggen dat de verdachte door de politie is gearresteerd toen ze aankwamen.

De video is sindsdien online geüpload en werd al snel een viral hit. Veel mensen geloven dat de dader heeft gekregen wat hij verdiende.

WAARSCHUWING: schokkende beelden.

https://youtu.be/yJyeE8-GrBQ

Geweld is niet de beste manier om met geweld om te gaan, maar wie weet hoe dit was geëindigd als iemand niet was opgestaan ​​en de vrouw verdedigde!

Wat denk je? Wat zou je in deze situatie doen?

Hopelijk heeft deze man een goede straf gekregen. We kunnen alleen maar hopen dat de vrouw hem heeft verlaten en dat hij leert van zijn fouten. Deel dit als je partners haat die hun andere helft slaan en als je vindt dat dit moet stoppen!
[fblike]