Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man slaat een koe met een stok, maar dan krijgt hij een koekje van eigen deeg

Voor ons is het volkomen onbegrijpelijk dat sommige mensen opzettelijk dieren mishandelen. Toch gebeurt het erg veel over heel de wereld. Ook in de onderstaande video, maar gelukkig krijgt de man in kwestie al gauw een koekje van eigen deeg!

In de onderstaande video, die zich momenteel snel verspreidt op sociale media ondanks dat hij al een paar jaar oud is, kun je een man zien staan ​​in pal. Plots kiest hij ervoor om wat voor reden dan ook een ​​van de vele koeien met een grote stok te slaan.

Maar onmiddellijk wordt hij gestraft voor zijn zonden, hij krijgt meteen er van langs! Een van de andere koeien is niet zo gediend van dierenmishandeling. Daarom besluit de koe om meteen wraak te nemen. Met een flinke ‘dropkick’ trapt hij tegen het hoofd van de man.

De koe was waarschijnlijk niet van plan de man te schoppen en reageerde alleen instinctief. Maar wat dan ook, we konden het niet laten om te lachen, wat het is toch een beetje de verdiende loon van de man.

Bekijk de video met de wraak van de koe hieronder en deel het artikel met je vrienden als je denkt dat de trap erg verdiend is.

https://youtu.be/_QdxWD64o34
[fblike]