Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man met lege kinderwagen in het park denkt dat er niemand kijkt. Maar jogger maakt foto die de waarheid toont

Als je een kinderwagen in het park ziet, verwacht je meestal een moeder of vader die erachter loopt met het kleintje dat nieuwsgierig het landschap in zich opneemt. Dit onschuldig tafereel is zo gewoon dat je er niet meer van opkijkt.

Maar wat zou je doen als je een kinderwagen ziet zonder baby erin, en een vreemde man die erover leunt? Toen Doug Delony, digitale producer, in het Houston’s Discovery Green Park aan het joggen was, was hij erg geïntigreerd door een lege kinderwagen. Zelfs in die mate dat hij het niet kon laten om even van dichterbij te kijken.

Hij besefte algauw wat de echte intenties van de man waren en nam meteen een foto. Wat de man aan het doen was, was gewoon niet normaal! De foto ging helemaal viraal, maar de reden waarom zal je wellicht verrassen.

Doug Delony houdt ervan om in de namiddag even te joggen, en het Discovery Green Park in Houston in Texas is zijn favoriete plek. Op een namiddag zag hij man die naast een lege kinderwagen neerknielde. Maar het was over wat hij zich boog dat de aandacht van Doug wekte. Hij maakte een foto van het tafereel en postte het op Facebook.

Doug had nooit verwacht dat de foto duizenden keren gedeeld zou worden. De man op de foto wist niet eens dat hij op heterdaad betrapt werd, en nu weet het hele internet wat hij aan het doen was.

Nadat het nieuws werd opgepikt door lokale nieuwszenders wilden mensen meer weten over deze mysterieuze man met de lege kinderwagen.

De man in kwestie woont in een appartement op de tiende verdieping aan de overkant van het park. Maar Troy Griffin is allesbehalve een enge man …

Doug omschreef wat hij die dag zag:

“De meeste namiddagen ga ik even joggen door Discovery Green, en de meeste namiddagen zie ik deze kerel met een kinderwagen, maar zonder baby. Hij neemt deze prachtige, gehandicapte hond mee naar het park. Hij laat het dier in het gras zitten en de geuren en geluiden rondom hen opnemen. Hier geeft hij de hond water uit een klein bekertje dat hij altijd bij zich heeft. Een schattige hond en een geweldige kerel. God zegen hen.”

Heel wat hondenbaasjes nemen hun hond mee naar het park, maar helaas kan de bejaarde hond van Troy niet meer stappen omwille van artritis. Troy wil echter niet dat zijn hond iets moet missen van de buitenpret dus gebruikt hij een kinderwagen om Max toch een beetje mobiliteit te schenken. Max komt helemaal tot leven wanneer hij buiten is!

De vrouw van Troy, Edie Mayo, legde uit dat de 16-jarige Max een volwaardig onderdeel van de familie is. Ze hebben hem sinds hij drie weken oud was en Edie zou niet weten wat te doen zonder haar donzige baby. Deze heldhaftige hond waarschuwde hen ooit zelfs eens voor een aankomende tornado.

Troy vertelde: “Hij is een lid van onze familie. Hij is mijn beste vriend. Hij leerde me levenslessen die ik nooit zal vergeten.’

Edie en Troy denken er niet aan om hun hond op te geven omdat hij zo oud is. Dankzij de kinderwagen krijgt hij alle aandacht en affectie die hij verdient.

“Ik vind gewoon niet dat je iemand in de steek kunt laten gewoon omdat hij of zij oud is. Ik vind dat ze onze liefde, zorg en aandacht verdienen. En er is zoveel dat we van hen kunnen leren als ze ouder worden.”

Max leerde zijn baasjes en de hele wereld een belangrijke levensles. Dat we de ouderen in onze levens altijd met respect moeten behandelen en ervoor moeten zorgen dat ze zich altijd gelukkig en gewaardeerd voelen!
[fblike]