Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man met een capuchon over zijn hoofd breekt in paardenstallen om pony te misbruiken.

Een man werd op bewakingscamera’s betrapt hoe hij in een stal inbrak en vervolgens op een pony reed en het op zijn hoofd sloeg.

De bizarre aanval, die plaatsvond op 17 oktober, liet de 17-jarige pony genaamd Lenny getraumatiseerd achter. Beelden tonen hoe hij het paard verschillende keren op het hoofd slaat alvorens ermee door de tuin te rijden.

Verdere schokkende beelden, die opzettelijk niet vrijgegeven worden, tonen de man hoe hij het paard slaat en schopt.

Daarna sprong de man over het hek en verdween in de nacht.

Zijn eigenaar Liz Jackson zegt dat Lenny na het incident niet meer aan hoofd aangeraakt wil worden. Foto’s en beelden van het misselijkmakende incident werden later op Facebook gepost om de dader te helpen opsporen.

Op de sociale media legde ze uit dat ze bij de stallen in Blackpool, Lancashire, arriveerde om de poort open aan te treffen. Nadat ze de bewakingsbeelden controleerde, besefte ze wat er die nacht had plaatsgevonden.

“Ik viel bijna omver toen ik de beelden zag. Deze kerel is groot en zwaar en stapte gewoon op Lenny. Hij sprong minstens vijf keer op Lenny en reed met hem door het veld”, vertelde Liz.

De politie van haar kant liet weten op de hoogte te zijn van de feiten, maar zeiden: “Hoewel de man gezien wordt hoe hij op de pony rijdt, is er geen bewijs dat er een misdrijf werd gepleegd.”

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT!