Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man loopt dreigend op meisje af. Maar dan komt haar hond en laat ze zien hoe goed hij getraind is!

Honden zijn ontzettend leuke huisdieren, want ze zijn loyaal, gehoorzaam en vaak erg lief. De meeste mensen die ooit een hond hebben gehad, zullen dit beamen. Vaak wordt een hond echt onderdeel van het gezin, het is dan meer een gezinslid dan een huisdier. Een ‘gezinslid’ dat ook veel opvoeding nodig heeft. De kans bestaat namelijk dat een niet goed opgevoede hond zich gaat misdragen. De hond kan dan bijvoorbeeld agressief worden.

Dat is allesbehalve het geval in de onderstaande video. In deze video zien we de hond genaamd Arko en deze is juist erg goed getraind. Hij is beste maatjes met de vijf jaar oude Lyla. Arko is niet een normale hond daarentegen. Dat zal je zien als het meisje de hond commandeert om de ‘dreigende’ man aan te vallen.

De hond is een goed voorbeeld van een echte waakhond. De vader, Khaled Behisy , van Lyla is de eigenaar van het bedrijf ‘Protection Dogs Plus‘, een bedrijf dat zich specialiseert in het trainen van waakhonden en diensthonden. Khaled is voornamelijk verantwoordelijk voor het trainen van de honden, schrijft Animal Channel.

De focus bij het trainen van de honden is het creëren van een waakhond, die ook heel goed functioneert als familiehond. We zien hiervan een goed voorbeeld in de video. In de video wordt getoond hoe de waakhond te werkt gaat en dat is best bijzonder om te zien.

De video is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken en dat vinden wij niet gek! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

https://www.facebook.com/ProtectionDogsPlus/videos/1505849349457550/