Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man laat zich steriliseren, komt er dan achter dat zijn vrouw zwanger is – hoe hij haar confronteert is geweldig

Toen Rachel Brummel beviel van haar derde kind, besloot haar man Tim zich te laten steriliseren. Maar Tim had al snel door dat er iets raars aan de hand was. Het leek namelijk als Rachel weer zwanger was.

Om er zeker van te zijn, bedacht hij een geheim plannetje. En toen hij het zeker wist, zette hij de camera aan en vertelde het nieuws aan zijn stomverbaasde vrouw.

Ouder worden is enorm speciaal. Maar voor Rachel en Tim was dit al drie keer realiteit geworden. Ze voelden zich compleet als gezin van vijf, en zodoende besloot Tim om zich te laten steriliseren.

Maar het lijkt erop dat het leven andere plannen met hen had.

Het viel Tim op dat Rachel zich exact gedroeg zoals wanneer ze zwanger was. Ze had de hele tijd honger en haar stemmingswisselingen waren sterker dan normaal.

Ondertussen realiseerde Tim zich dat hij nooit naar de vervolgafspraak was geweest, om te kijken of de ingreep wel gelukt was.

Tim’s vermoedens waren zo sterk dat hij besloot om er met zekerheid achter te komen.

Toilet onklaar gemaakt
Hij maakt het toilet onklaar, zodat Rachel’s urine makkelijk te collecteren was nadat het haar niet zou lukken om door te spoelen.

Toen Tim het resultaat van de zwangerschapstest zag werden zijn vermoedens bevestigd. Rachel was wederom zwanger!

Tim wist dat Rachel het niet zou verwachten, dus hij besloot om de camera aan te hebben staan toen hij haar het nieuws vertelde.

Toen Rachel thuiskwam, had ze geen idee wat haar te wachten stond. Ze vond een briefje waarop stond: “Voor mama. Als je ooit dacht dat het leven saai zou zijn, vrees dan niet, je bent nu een moeder van vier.”

Rachel’s gezichtsuitdrukking zegt alles! Deze video is zeker de moeite van het bekijken waard!

Deel als je dit ook zo hartverwarmend en leuk vond!
[fblike]