Search
Close this search box.

Man in rolstoel krijgt hulp van zijn trouwe viervoeter, erg bijzonder om te zien!

We weten allemaal wel dat honden echt geweldige beesten zijn. Ze zijn loyaal, spontaan en verrassen je soms met de gekste dingen. Vaak doen ze stomme en hilarische dingen terwijl ze wel intelligent kunnen zijn.

In de onderstaande video zien we een goed voorbeeld van die loyaliteit. Het was een ontroerend moment toen een gehandicapte man in een rolstoel door zijn hond op de Filippijnen werd voortgeduwd. De video toont Danilo Alarcon, 46, die zich met behulp van zijn trouwe huisdier ‘Digong’ voorbeweegt in de stad Davao, schrijft The Daily Mail.

De zeven maanden oude hond, vernoemd naar de Filippijnse president Rodrigo Duterte, is te zien na zijn meester en duwt zijn rolstoel met zijn snuit voort. Alarcon kan niet meer lopen, nadat hij enkele jaren geleden wervelschade had opgelopen door een motorongeluk.

Voorbijganger Faith Revilla zag het hartverwarmende voorval en zei: ‘We voelden ons gezegend dat we getuige waren geweest van deze buitengewone aanblik van een verbazingwekkend dier dat zijn meester helpt zijn rolstoel langs Seminary Drive te manoeuvreren. Ik bedoel, ik dacht dat het alleen in tv-shows gebeurt, maar dit was een heel echt tafereel

Faith zei dat ze naar Alarcon was gegaan om met hem te praten en dat ze hem later meenamen voor lunch bij een onbeperkt buffet. Ze voegde eraan toe: ‘Het was een heel mooi moment toen we de twee zagen. We namen Danilo mee naar ons favoriete buffet. We wilden hem trakteren. ‘

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een bijzondere video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!
[fblike]