Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man haalt zijn husky’s op bij de hondendagverblijf en hun vertederende reactie verwarmt het hele internet.

Als je ooit al eens een kind van school hebt afgehaald, weet je dat ze soms erg opgewonden kunnen reageren. Na een lange dag van huis weg, is het logische dat ze niet kunnen wachten om je te vertellen wat ze allemaal gedaan hebben. En als je meerdere kinderen hebt, kan het erg chaotisch worden! Een papa weet wat het is om een gestoorde autorit van het dagverblijf naar huis te beleven – met dat verschil dat het met zijn honden is!

De man in de video haalt zijn twee husky’s op van het hondendagverblijf en de dashcam registreert alles. Hij opent de koffer en laat zijn honden op de achterbank springen. En van zodra ze dat doen, kunnen ze hun geluk niet op! Eenmaal papa in de auto zit, begint een van de honden enthousiast te “praten”, terwijl de andere zijn hoofd tussen de banken steekt om te kussen en te knuffelen. Papa vraagt de honden: “Zijn jullie klaar?” – en aan hun reactie te zien konden ze niet blijer zijn om naar huis te gaan!

Het zijn misschien geen echte kinderen, maar hun persoonlijkheden lijken dat wel te zijn. Het lijkt wel alsof ze weten wat papa aan het zeggen is – en er bestaat geen twijfel over dat ook zij veel te vertellen hebben.