Man haalt na 33 rijexamens, 14 rijinstructeurs en 25 jaar EINDELIJK zijn rijbewijs.

Je rijbewijs halen is voor sommige mensen een van de frustrerende dingen in het leven. Het kost vaak veel geld én ook nog geld. Maar wat deze 40 jarige Christion Whitely-Mason uit Engeland heeft klaargespeeld kun je bijna niet geloven.
Hij heeft 33 pogingen moeten doen in 25 jaar tijd om zijn rijbewijs binnen te slepen. Het halen van zijn rijbewijs kostte hem uiteindelijk ruim 11.000 euro.

Zijn eerste poging deed hij in 1992, hierna volgde snel nog vele mislukkelingen. Na een tijdje had niemand er meer vertrouwen in, behalve Christian zelf. “Ik heb 56 lessen gevolgd bij mijn eerste rijinstructeur”, vertelt Christian. “Uiteindelijk heeft hij me gewoon gezegd dat ik moest opgeven, omdat het me toch nooit zou lukken.” Hierna besloot hij te stoppen.

Maar toen hij voor zijn werk veel moest reizen was het openbaar geen optie meer en moest hij eigenlijk wel een rijbewijs hebben om overal op tijd te komen.

“Ik moest constant het openbaar vervoer of taxi’s nemen of rekenen op andere mensen om mij te vervoeren. Daarom besloot ik in januari om het nog één keer te proberen. Iedereen verklaarde me voor gek, maar ik was vastberaden.” En het is hem gelukt! Geef dus nooit op, als je iets echt wilt lukt het!