Search
Close this search box.

Man gooit knuffel van dochter weg en laat haar achter. Bekijk het emotionele einde van deze video.

De vader gooit de knuffel van zijn dochter weg in het bos, stapt in de auto en rijdt weg zonder de knuffel en zijn dochter. De video waarover we spreken is al meer dan achtendertig miljoen keer bekeken, en het einde van de clip heeft al veel mensen diep geraakt.

De kerstdagen zijn weer om de hoek. Het is niet ongewoon dat gezinnen tijdens de Kerst besluiten om een puppy of een ander huisdier in huis te nemen of als cadeau te geven.

Levende dieren zijn daarentegen een erg slecht cadeau om te geven tijdens de Kerst. Vooral als je het geeft aan iemand die nog nooit eerder een huisdier heeft gehad. Mensen komen er dan achter dat veel van deze “cadeaus” toch meer verantwoordelijk met zich meebrengen dan ze eigenlijk hadden verwacht. De dieren worden weer teruggebracht naar een asiel of ergens achtergelaten.

Dit laatste probleem wilde de film maker Zsófia Zsemberi in de desbetreffende video aankaarten. De film heet “Cadeau” en is gemaakt om meer mensen te laten nadenken over hoe naar het wel niet moet voelen om achtergelaten te worden door je familie.

“Deze korte film is ons cadeau aan elke levend wezen op deze planeet, we hopen dat je er van geniet en dat het verschil maakt”, schrijft de film maker.”

De korte film begint met een gelukkige familie die aan het lachen, spelen en lol hebben samen met het jongste kind.

Op een gegeven moment is het spelen over. Het kind wil echter blijven spelen en aandacht hebben. De ouders willen geen tijd meer aan haar besteden. Het kind begint op een negatieve manier aandacht te vragen aan haar ouders.

Op een gegeven moment zijn de ouders het zat. Het is een duidelijke maar vooral erg sterke allegorie die de getalenteerde filmmaker schetst met zijn film.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Het einde van de korte film bracht echt ons hart. Dus wees gewaarschuwd! Je zal zien dat het een krachtige boodschap heeft over het achterlaten van dieren. Vergeet deze belangrijke boodschap niet met je vrienden en familie op Facebook te delen!