Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man drinkt 6 weken lang niks anders dan bier en valt 20kg af

Na een lange dag werken verlangen de meesten van ons naar dat moment waarop je eindelijk gaat zitten met een koud biertje in je hand om gewoon te ontspannen.

En als je buiten kunt zitten en wat zon kunt vangen smaakt het bier nog beter. Je kunt daar gewoon blijven, voor altijd naar de zonsondergang kijken en drinken. Dankzij de verantwoordelijkheden van volwassenen is het echter geen mogelijkheid om de hele dag bier te drinken.

De man in ons verhaal ging er echter voor. Het enige dat hij consumeerde was bier – 46 dagen lang – en na het verliezen van meer dan 20kg voelt hij zich “beter dan ooit”, meldt Ladbible.

Eerder dit jaar, voor de vastentijd, die liep van 6 maart tot 20 april, leefde Del Hall, een man uit Ohio, uitsluitend op bier. De inspiratie voor het ietwat vreemde dieet kwam van de 18e-eeuwse monniken in Duits Beieren.

Afvallen door bier te drinken

Del viel af door 46 dagen alleen maar bier te drinken.

“Ik voel me geweldig! Ik ging van 132,67kg naar 112,71kg. Ik verloor 20kg. Niks anders gedaan! Ik ben van plan door te gaan met afvallen door een protocol van periodiek vasten en portiecontrole, ”vertelde Del aan Ladbible.

Geen einde aan zijn bier drinken

Het beste deel is, hoe ironisch het ook is, Del werkt bij Fifty West Brewing Company in Cincinnati, Ohio, en het ziet er niet naar uit dat hij ooit moe zal worden van het drinken uit hun assortiment aan bieren.

Zijn eerste maaltijd omvatte een “niet zo goede” bouillon en hij voegde eraan toe: “Dus ik was met een groep biervertegenwoordigers en ik had een hele kleine portie guacamole… en het was de hemel!”

Het dieet bestond uit water in de ochtend en tussen de twee en vijf biertjes op een bepaald punt van de dag.

“Ik drink normaal mijn eerste biertje ergens in de middag en ik kan er een nemen wanneer ik een beetje trek heb. De meeste biertjes die ik drink, zijn thuis. Als ik ’s nachts thuiskom, neem ik misschien twee tot drie biertjes en dat is een typische dag,’ zei Del tegen Ladbible.

Beveelt deze methode niet aan

Hoewel het dieet super succesvol was voor Del, raadt hij anderen niet aan om hetzelfde te proberen.

“Nee, ik zou anderen niet aanmoedigen om het te proberen. Er zijn waarschijnlijk betere en gezondere manieren om gewicht te verliezen, ” zei hij.

Del was echter ‘aan het hunkeren naar sushi’ tijdens zijn dieet en dat begrijpen wij.

Het droomdieet – stel je voor dat je elke dag een paar koude biertjes neemt bovenop een sixpack!