Search
Close this search box.

Man die zijn 8 maanden oude baby vermoord op brute wijze, riskeert executie door een kogel in het achterhoofd.

Een man uit Wit-Rusland riskeert de doodstraf door een schot in het achterhoofd nadat een acht maanden oud meisje eerst geslagen en dan onthoofd werd.

De moeder van het kind, Natalia Klob (25), werd na de duivelse misdaad eveneens aangehouden, maar in de voormalige Sovjetstaat kunnen vrouwen niet ter dood veroordeeld worden.

Een medische hulpverlener viel bijna flauwe toen ze de bloederige scène in het huis in Luninets zag.

De moeder was met een vriend van de familie, alleen geïdentificeerd als Viktor (47) toen het kind genaamd Anna met een keukenmes vermoord werd. Haar echtgenoot Leonid (28) kwam later thuis met de twee zonen van het koppel en vond “zijn dochter in een plas bloed liggen, maar haar hoofd losgesneden.”

Volgens de lokale media werd het meisje voor haar dood ook geslagen. De moeder en haar vriend hadden naar verluidt gedronken. De buren geloofden dat de familie “gelukkig” was en onlangs hadden ze hun kind nog laten dopen.

Wit-Rusland is het enige land in Europa waar de doodstraf behouden bleef.

Alleen mannen tussen de 18 en 65 jaar kunnen geëxecuteerd worden. De veroordeelden worden geblinddoekt en moeten knielen. Vervolgens worden ze met een schot in het achterhoofd geëxecuteerd.