Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man denkt dat hij gewoon de straat oversteekt, maar volgende stap doet het internet gillen.

Er zijn mensen die gewoon ontzettend veel mazzel hebben! Ze lopen ongestoord rond wanneer plotseling bijna iets hen van het leven beroofd. Vaak zijn dat auto’s. Voor anderen is het een vrachtwagen of een gigantische boomstam. Maar wat de oorzaak van het onheil van was, iedereen in deze zenuwslopende video heeft ontzettend veel geluk! Ze zijn gezegend! We zijn blij dat de bewakingscamera’s en dashcams aan het draaien waren om deze bloedstollende momenten vanuit de veiligheid van ons huis te kunnen bekijken.

Als voetganger loop je wereldwijd risico’s. De ene stad is al gevaarlijker dan de andere. De gevaarlijkste steden voor voetgangers in de VS zijn allemaal in Florida gelegen. Het gaat om Orlando, Tampa, Miami-Fort Lauderdale en Jacksonville. In deze steden komen voetgangers het vaakst om het leven – het oversteken van de straat op deze plaatsen kan ernstige gevolgen hebben.

Deze video is een compilatie van bestuurders die voetgangers op een haar na missen. Elk van de mensen in deze video heeft meer dan geluk dat ze vandaag nog in leven zijn. Deze compilatie is een uitstekende herinnering aan het feit dat je altijd goed uit je ogen moet kijken en je omgeving altijd in de gaten moet houden.

https://youtu.be/wm0ywsD9V88

[fblike]