Zoek
Sluit dit zoekvak.

Man brengt elke dag bloemen naar bankje van overleden vrouw. Ontdekt acties van vreemde en begint te beven.

De oprechte liefde van Bud Caldwell voor zijn vrouw Betty overstijgt decennia en flakkerde zelfs nog op na haar overlijden.

Het favoriete nummer van zijn vrouw was “Daisy a Day” (Elke dag een Madeliefje) en hij zorgde ervoor dat het regelmatig werd gespeeld tijdens hun 56 jaar durend huwelijk.

Bud probeerde zijn vrouw te verrassen met boeketjes bloemen wanneer hij kon, en overhandigde het haar met het nummer op de achtergrond.

Helaas kwam Betty in 2013 te overlijden. Bud bleef alleen achter.

Betty bleef echter altijd in zijn gedachten. Ze was altijd in zijn hart.

Om zijn eeuwigdurende liefde en bewondering voor Betty te tonen, kocht Bud een gedenkbankje in het Lakeside Park in Fon du Lac in Wisconsin (VS).

Op de bank was een gedenkplaatje met de foto van Betty aangebracht.

Bud bezocht het bankje elke dag om zijn vrouw te herinneren en te koesteren. Vaak zat hij gewoon neer en zong haar favoriete nummer. Hij praatte met haar over zijn dagelijkse leven, over het weer, over wat er gaande was in de wereld en hoezeer hij haar miste.

Maar toen de winter in het land was en het begon te sneeuwen, werd het voor Bud moeilijker om het bankje van Betty te bezoeken. Het werd erg moeilijk om bloemen neer te leggen of zijn liefde te tonen zoals hij dat altijd deed.

Op een erg winterse dag met veel sneeuw stond Bud gewoon op het voetpad en keek vanop een afstand naar het bankje. De sneeuw was simpelweg teveel om op een veilige manier naar het bankje te kunnen gaan.

Wist hij veel dat twee vreemden zijn dagelijkse ritueel hadden opgemerkt en in het geheim besloten om te helpen.

Kijk hieronder maar eens wat deze twee mannen deden. Hun onbaatzuchtige daad roerde me tot tranen toe.

Het is een verhaal over liefde, vriendelijkheid en twee gemeentearbeiders die je vertrouwen in de mensheid zullen herstellen.

Deel dit bericht met je geliefden als ook jij dit zo’n prachtig verhaal vond!
[fblike]