Search
Close this search box.

Mama staat toe dat puppy’s met haar kind speelt. De beelden zijn hilarisch!

Puppy’tjes aanval! Dat is precies wat een kleine jongen ervoer toen mama een bende donzige Pomeriaantjes op hem losliet. Spelen met een nestje puppy’s is de ultieme droom van elke hondenliefhebber – en daar mocht deze peuter van proeven!

Mama keek toe met een brede glimlach op haar gezicht terwijl haar kleine jongen over de vloer rolde. Wie wil er niet spelen met een nestje Pomeriaantjes? We alvast wel!

Volgens de DogTime website zijn Pomeriaantjes uitstekende familiehonden. Ze zijn ontzettend trouw, verrassend goede waakhonden en houden van knuffelen. Maar ouders moeten wel een beetje voorzichtig zijn in het bijzijn van kinderen omdat Pomeriaantjes nogal een frêle lichaamsbouw hebben.

Gelukkig leerde mama haar zoon om zachtjes met de hondjes te spelen en begrijpt hij hoe belangrijk het is om de hondjes voorzichtig te behandelen.

De hondjes kwamen uit alle hoeken, likten zijn gezicht tot hij krijste van het lachen. Op het einde van de video kon de peuter zelfs niet blijven zitten van het lachen!

BEKIJK DE VERTEDERENDE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT MET IEDEREEN DIE VANDAAG EEN DOSIS SCHATTIGHEID KAN GEBRUIKEN!