Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lisa Marie gebruikt muziek van Elvis voor haar welzijn – onthult prachtig duet met nooit eerder vertoonde familiefoto’s

Toen Elvis op 42-jarige leeftijd stierf in 1977, was zijn enig kind Lisa Marie slechts negen jaar oud.

Zijn dood betekende een groot verdriet in haar leven en onlangs onthulde ze dat ze haar vaders muziek gebruikte tijdens haar moeilijke, depressieve momenten.

Ze vond zijn muziek therapeutisch en heeft nu een emotioneel duet met haar vader onthult, en het resultaat is verbazingwekkend schoon.

Tijdens een interview op de Britse show “Lorraine“, zei Lisa Marie dat haar herinneringen aan haar vader altijd bij haar aanwezig zijn, bijna 40 jaar na zijn dood.

Na enkele slechte momenten in haar leven toen ze worstelde met een drugsverslaving, deed de moeder van vier beroep op haar vaders muziek, als therapie.

“Het is niet dat ik met hem praat, of zo. Ik herinner me gewoon alles,” zei ze in het interview. “Ik kan gewoon meteen alle herinneringen oproepen die ik heb en zo. En soms vraag ik hem om hulp. Wat bijvoorbeeld zo was met deze plaat. Het was alsof hij neer steeg naar me, zo voelde het toch.”

Het nieuwe duet, Elvis’ klassieker “Where No One Stands Alone” was een manier voor haar om dichter bij haar vader te zijn tijdens een periode in haar leven waar ze hem het meest nodig had. Met behulp van haar vader, kon Lisa Marie een duet zingen en het resultaat is verbazingwekkend. Hun stemmen mengen prachtig met elkaar, ze heeft duidelijk zijn talent geërfd.

Bekijk de prachtige muziekvideo hieronder, met nooit eerder vertoonde familiefoto’s.

Deel aub dit prachtige lied en deze prachtige familiefoto’s met alle Elvis fans die je kent.
[fblike]