Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lerares laat kind 2 uur lang op uitwerpselen zitten om hem lesje te leren.

Toen een lerares uit Cobb County in de Verenigde Staten een kind met een beperking een lesje wilde leren over zindelijkheid, deed ze dat zonder een greintje medeleven of respect.

Kelly Lewis was lerares aan de Frey Elementary School, waar ze les gaf aan kinderen met een beperking. Na een incident op 21 november werd ze ervan beschuldigd dat ze een vijfjarig kind twee uur lang in zijn vieze broek liet zitten. Nadat de jongen een ongelukje had gehad in zijn broek, zei ze de jongen dat ze hem een punt ging bewijzen. De gemene lerares liet hem enkele uren in zijn eigen uitwerpselen zitten.

Een getuige meldde dat het kind last had van irritatie en rode billetjes, om nog maar te zwijgen van het mentale leed. De ouders waren geschokt toen ze over het incident hoorden en konden zich niet voorstellen hoe een 56=jarige lerares tot zoiets in staat was.

Volgens de Atlanta Journal-Constitution werd Kelly aangeklaagd wegens kindermishandeling. Op 4 december werd ze opgepakt, maar later weer vrijgelaten op borgtocht. Verder mag ze niet terugkeren naar de school waar ze lesgaf en mag ze evenmin contact hebben met kinderen jonger dan zes jaar.