Search
Close this search box.

Lafaards dumpen puppy uit autoraam en geven gas. De pup rent achter hen aan en stort in elkaar.

Dion Cole was te laat voor zijn werk. Maar te laat komen veranderde niet alleen zijn leven, maar ook het lot van een hond die een hardvochtige bestuurder gewoon uit z’n autoraampje had gegooid.

Honden bijten niet in de hand die hen voedt. Deze lieve hond werd uit het raampje van de auto gegooid en rende zijn eigenaar achterna die hem net gedumpt had.

De vrouw van Dion, Danielle, bracht op Facebook verslag uit over het vreselijke voorval. Ze hoopt dat de harteloze persoon dit verhaal zal lezen.

“Aan de schoft die vrijdag omstreeks 15u30 in het Allegan bos zijn hond uit de auto gooide.

Laat me vertellen wat je hond doormaakte wanneer je wegreed. Je hond rende achter je aan zo snel zijn korte pootjes hem konden dragen totdat hij op de grond in elkaar stortte. Mijn echtgenoot zag dit allemaal gebeuren en stopte om je hond te helpen. Maar de kleine kerel was zo bang dat hij in het bos vluchtte en zich verstopte.”

“Enkele uren later waren we onderweg naar de markt, en ik kon maar niet stoppen met aan dit arme kereltje te denken. Dus besloten we om een voederbakje mee te nemen naar de plaats waar hij het laatst gezien was en te wachten. Eenmaal we in de straat waren, zagen we een groep jagers, een vriendelijke familie, en een oudere man die je hond probeerden te vangen. Hoe kan je een hond weggooien als een stuk afval? Dit mooie kereltje is zo knap en liefdevol. Hij houdt van mijn kinderen, vooral van mijn zoon, en hij houdt ook van mijn andere honden. Ik geloof echt dat mijn man te laat moest komen, zodat hij kon zien wat jij deed. Jammer dat hij je kenteken niet kon opschrijven. Je bent een echte schoft, en op een dag zal je boeten voor wat je deed. DEEL DIT ZOVEEL JE KUNT. MISSCHIEN ZAL DE SCHOFT DEZE POST OOIT LEZEN!”

Gelukkig woont de hond nu in een liefdevolle thuis waar hij nooit bang moet hebben om verlaten te worden!

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ VINDT DAT SOMMIGE MENSEN GEWOON GEEN HOND VERDIENEN!