Search
Close this search box.

Laatste wens van een stervende man is om zijn hond voor de laatste keer te zien. Iedereen kreeg tranen in hun ogen.

Yurtie is een geweldige hond die onlangs een nieuwe familie kreeg. Toen haar menselijke ouders haar adopteerden, wisten ze dat er achter het leven van deze hond een ontroerend verhaal schuilde dat aantoont hoe geweldig honden wel zijn.

Yurtie had vroeger een andere eigenaar genaamd Kevin McClain, die erg veel van zijn hond hield. McClain was een dakloze man en hij en Yurtie woonden in zijn auto. Maar ondanks deze verwoestende realiteit, waren ze beiden erg gelukkig met elkaar.

Helaas gebeurde er iets dat deze twee geliefden voorgoed van elkaar zou scheiden. De dakloze man kreeg longkanker. De toestand was erg zwaar en moest de laatste dagen van zijn leven doorbrengen in het Mercy Medical Center en Hospice House.

Maar toen de hulpverleners hem naar het ziekenhuis brachten, bleef hij alsmaar hetzelfde herhalen. Hij wilde zijn hond nog een laatste keer zien om afscheid te kunnen nemen.

Yurtie nog een keertje kunnen zien, betekende de wereld voor deze dakloze man. Dus besloten de vrijwilligers van Cedar Rapids Animal Care and Control, waar de hond verbleef, om de laatste wens van deze stervende man in te willigen.

Iedereen die getuige was van de reünie omschreef het als het meest aangrijpende dat ze ooit gezien hadden. De hond herkende haar eigenaar meteen en begon zijn handen en gezicht te likken. Enkele dagen later verloor McClain de strijd tegen kanker.

Yurtie vond geluk in een nieuwe thuis en haar nieuwe eigenaars omschrijven haar als erg liefdevol en schattig.