Search
Close this search box.

Koppel neemt achtergelaten hert. Kijk wanneer ze voor hem voor kennis laat maken met de kat van het gezin.

Herten zijn absoluut prachtige dieren die we helaas niet al te vaak te zien krijgen. Ze zijn zeer verlegen en rennen snel weg wanneer ze een mens in hun buurt zien.

Maar het is echter wel zo dat herten en andere dieren perfect kunnen samenleven. Ze kunnen zelfs beste vrienden worden met andere dieren.

Op een dag botsten Tony en Amanda op iets wel heel bijzonders wanneer ze op weg naar huis waren in Canada. Buiten aan hun voordeur stond namelijk een schattig, klein hertenjong. Helemaal alleen. Om de een of andere onbekende reden was ze niet bij haar moeder.

Al snel merkten ze op dat dit prachtige wezen hun huis niet wilde verlaten. Het verwarde echtpaar Tony en Amanda besloot dan maar om te zorgen voor het dier!

Ze noemden het Hoppy en dit majestueuze dier werd al snel een trouwe vriend voor het koppel, en hun kat. Maar ze waren echter niet zeker hoe Hoppy zou reageren op het feit dat er een kat in huis was.

Prachtige ontmoeting
Nooit hadden ze zich kunnen inbeelden hoe er een prachtige vriendschap zou ontstaan tussen deze twee uiterst ongewone dieren! Bleek dat Hoppy en de kat echter meteen beste vrienden waren!

Tony en Amanda hebben een website waar ze Hoppy’s leven bij de familie hebben vastgelegd.