Zoek
Sluit dit zoekvak.

Koppel geadopteerd 3 kinderen van overleden buurvrouw, maar wanneer ze thuis komen is alles weg.

Audrey was een alleenstaande moeder van drie kinderen die zich een beetje loom voelde. Dus ging ze naar het ziekenhuis om zich te laten testen en vroeg ze aan haar buurvrouw om op de kinderen te letten.

Haar buurvrouw Tisha had zelf een druk nest, met maar liefst 5 kinderen, maar ging desondanks akkoord om haar buurvrouw uit de slag te helpen.

Na enkele zenuwachtige dagen na het onderzoek, ontving Audrey een telefoontje van het ziekenhuis. Haar dokter vroeg haar om langs te komen om over de resultaten te praten. Jammer genoeg was het geen goed nieuws. Haar diagnose was maagkanker stage 2. Ongeneeslijk.

Audrey besefte dat er niet veel tijd meer was. Maar voor haar leven zou eindigen, wilde ze er zeker van zijn dat haar kinderen ok zouden zijn.

Hoewel ze haar buurvrouw eigenlijk niet zo goed kende, vroeg ze aan Tisha of ze het zou zien zitten om haar kinderen groot te brengen. En hoewel Tisha zelf al 5 kinderen had, besloot ze samen met haar echtgenoot Kevin om haar verzoek te aanvaarden.

BEZWEKEN AAN KANKER
Audrey bezweek niet lang daarna aan de kanker, maar wist dat haar kinderen veilig zouden zijn bij haar lieve buren.

Een cameraploeg legde vast hoe Tisha en Kevin de volledige zorgen op zich nemen voor de kinderen van hun buurvrouw. Je kan hieronder het emotionele gebeuren zien. Hier op de redactie van Newsner was iedereen alvast zeer ontroerd.

Deel aub dit emotionele verhaal met je familie en vrienden.