Search
Close this search box.

Koppel begraaft hun schoondochter levend om het hoederecht te krijgen over hun kleinkinderen.

Een koppel werd ervan beschuldigd dat ze hun schoondochter LEVEND begroeven om het hoederecht over hun kleinkinderen te krijgen.

Het lichaam van Marcia Miranda werd bijna twee meter onder de grond aangetroffen van een nieuw aangelegde patio in de buurt van Sao Paulo (Brazilië). De vrouw had haar relatie met haar partner – de zoon van het koppel en de vader van haar twee kinderen – net verbroken.

Vermoed wordt dat Maria Izilda (60) en Fernando de Oliveira (62) het plan beraamden omdat ze geobsedeerd waren door hun kleinkinderen en hen “als hun eigen kinderen” wilden.

Miranda werd op 2 oktober als vermist opgegeven nadat ze een afspraak had in een bank om een nieuwe rekening te openen voor haar kinderen, een vierjarige zoon en een negen maanden oude dochter.

De politie gelooft dat ze in een auto werd gelokt onder het voorwendsel om de nieuwe woonst te bezichtigen, wat gehuurd werd met het enige doel om het lichaam te begraven.

En toen het lichaam gevonden werd, was het al zo ver in staat van ontbinding dat de moeder alleen nog maar geïdentificeerd kon worden aan de hand van haar vingerafdrukken.

De politie geeft aan dat ze vermoeden dat ze levend begraven werd, maar wachten het forensisch onderzoek nog af.

De speurders zeiden dat het beschuldigde koppel de kinderen vertelde om hen mama en papa te noemen in plaats van oma en opa.

Het koppel werd op 18 oktober aangehouden, maar de onderzoekers vragen om de aanhouding met nog eens 30 dagen te verlengen in afwachting van het forensisch onderzoek.

DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT.