Zoek
Sluit dit zoekvak.

Koppel adopteert 3 biologische broers zodat ze samen kunnen opgroeien

Als ik terugkijk op mijn jeugd, herinner ik me alleen veiligheid en liefde. Vanaf mijn geboorte werd ik me bewust van het feit dat ik in een gezin zat dat op mij gericht was en het absolute beste wilde.

Helaas hebben niet alle kinderen zo’n beveiliging. Sommigen groeien op in schuilplaatsen en adoptiehuizen, zonder het plezier van een echt gezin te kennen om het hunne te noemen.

Gelukkig zullen drie broers precies weten dat deze kerst, geadopteerd door KC en Lena Currie uit Sudbury, Massachusetts.

Op 23 november van dit jaar – toevallig Nationale Adoptiedag – mochten Joey, 3, Logan, 2 en Noah, 1, biologische broers, zich vestigen in hun nieuwe huis voor altijd samen.

De reis van KC en Lena in adoptief ouderschap begon een jaar geleden, toen ze Joey (die toen twee was) legaal adopteerden.

Volgens Good Morning America zagen KC en Lena Joey voor het eerst op een evenement gesponsord door Children’s Friend.

Adoptieproces
“We zagen een foto van Joey and Children’s Friend die zei dat [het] een goede match zou zijn,” legde Lena uit. “Hij was toen 18 maanden oud.”

Ze adopteerden de kleine Joey in maart. Maar dat was nog maar het begin.

De Curries kregen al snel een telefoontje van Children’s Friend waarin stond dat Joey een broer van 6 weken had, Noah, die ook een huis nodig had.

KC en Lena namen helemaal geen tijd om ja te zeggen, maar ontdekten toen dat er een derde broer was, Logan, wiens adoptie in een ander gezin was mislukt. De Curries beschouwden dat als een teken dat iemand hen iets probeerde te vertellen.