Zoek
Sluit dit zoekvak.

Koe heeft moeite met bevallen, maar dan komen voorbijgangers de koe helpen!

We hebben altijd heel veel respect voor mensen die geen enkel moment twijfelen om te helpen, als ze een dier in nood zien. Vaak gaat het natuurlijk ook wel om op de juiste plek op de juiste tijd te zijn.

Dat was ook zo in de onderstaande video, die inmiddels meer dan 22 miljoen keer is bekeken. De Spanjaard Jose Manuel Faraldo was samen met wat maten een stukje aan het fietsen door het dorpje genaamd Cela, schrijft Daily Mail UK.

Plotseling zagen de fietsers een groep dorpsbewoners zich verzamelen rond een koe. De koe in kwestie was al vijf uur lang aan het bevallen. De dierenarts was al lang gebeld, maar was nog niet gearriveerd. De koe was ontzettend versleten aan het raken.

Het arme dier kon niet meer op haar eigen poten staan. Ze was echter nog steeds aan het bevallen. Jose en zijn vrienden besloten om de koe in nood te helpen. Met hun collectieve kracht hielpen ze de koe weer op haar poten staan, zodat ze ook van het laatste kalfje kon bevallen.

Het is gelukkig allemaal goed afgelopen, het leek er namelijk een tijdje op dat het niet zo zou zijn. Met de hulp van de fietsers is het allemaal goed gekomen. Bekijk het bijzonder voorval in de onderstaande video!