Search
Close this search box.

Kleinzoon helpt 102-jarige opa op de boot. Dan laat hij de hele familie zich een breuk lachen.

Ze zeggen dat leeftijd slechts een getal is – en dat bewijst niemand beter dan deze opa! Op zijn 102e verjaardag wilde hij niet thuis blijven zitten of saai een taart eten. Nee, hij wilde eropuit trekken en plezier maken! Daarom vroeg hij zijn familie om de boot in het meer te laten en zich klaar te maken voor een dagje waterpret in de zon. Het maakt niet uit dat hij al 102 jaar oud is – hij is klaar om te feesten! Toen opa en de bemanning het anker in het midden van het meer hadden neergelaten, was er geen houden meer aan. Opa moest gewoon in het water springen!

Eerst zag opa van op de boot toe hoe de jongere familieleden in het water zwommen. Het leek zo leuk! Hoewel zijn lichaam niet meer werkte zoals vroeger, wilde opa in de pret delen. Hoewel hij het helemaal zag zitten, was zijn familie een beetje bezorgd. Zou hij op deze gezegende leeftijd in zo’n koud water kunnen zwemmen? Nadat ze een beetje overlegd hadden, besloten de jongere familieleden om hem een handje te helpen. Maar hij had een ander idee! Hij zou niet als een doetje voorzichtig in het water glijden – hij wilde het doen met stijl!

Met een beetje hulp van zijn kleinkind dook opa met de elegantie van een zwaan in het water! Hij is misschien al 102 jaar oud, maar hij wil nog steeds het meeste halen uit het leven.

Bekijk deze hartverwarmende viering van het leven zelf hieronder en DEEL dit als ook jij moest glimlachen!
[fblike]