Zoek
Sluit dit zoekvak.

Klassieker die door een stijlvol duet gezongen word, laat publiek sprakeloos achter.

Twee knappe mannen stappen het podium op om een duet te zingen. Dan laat hun muziekkeuze het publiek sprakeloos achter.

Vandaag de dag zijn er ontzettend veel getalenteerde muzikanten en artiesten. Dit betekent, als je op wilt vallen, dat je het publiek moet verrassen met iets echt origineels. Bijvoorbeeld een geweldig en meeslepend nummer.

Simon en Garfunkel is hier een goed voorbeeld van. Hun oeuvre is wereldberoemd.

Waarschijnlijk is hun meest bekende nummer The Sound of Silence. Ook al stemt het nummer uit 1965, toch raakt het ons nog elke keer.

Het is onoverkomelijk dat zo’n succesvol nummer niet een aantal keren wordt gecoverd. Helaas zijn pogingen om het origineel te verbeteren of zelfs maar enigszins te benaderen, vaak niet succesvol.

Maar de videoclip die we vandaag wilden delen, is zonder twijfel hierop een uitzondering. In de video zien we twee knappe mannen met ieder een gitaar op het podium zitten.

Colm Keegan en Keith Harkin (van de band Celtic Thunder) zijn al sinds 2007 actief en weten precies hoe ze een publiek kunnen bekoren.

En toen ze hun eigen interpretatie van het klassieke nummer The Sound of Silence zongen, merkte je direct dat het publiek zeer onder de indruk was.

Hun stemmen passen perfect bij het nummer van Simon en Garfunkel.

Dit is iets wat je gewoon niet mag missen! Bekijk en geniet hieronder van het geweldige optreden!