Zoek
Sluit dit zoekvak.

Klanten moeten zelf karretje ontsmetten nadat medewerkers supermarkt worden belaagd.

De medewerkers van een supermarkt in Hilversum Meent zijn het grondig beu. Ze zijn ontzettend geschrokken van het asociale en soms zelfs agressieve gedrag van sommige klanten.

Team Albert Heijn Hilversum Meent deelde op Facebook een vreselijke situatie die zich vorig weekend afspeelde in de supermarkt.

Belaagd en uitgescholden

De medewerkers die bij de ingang de karretjes ontsmetten, werden door klanten verschillende keren uitgescholden en belaagd. Ze kregen de meest vreselijke ziektes naar het hoofd geslingerd.

Op een bepaald ogenblik liep het zo uit de hand dat de politie tussenbeide moest komen. De supermarkt schreef op Facebook: “Waarom ga je als vrouw van 55+ tekeer tegen een jonge jongen die zegt dat hij graag uw winkelwagen even wil schoonmaken en moeten wij uiteindelijk zelfs de politie bellen?”

https://www.facebook.com/ahhilversumsemeent/posts/2644700942471475

Als direct gevolg van dit asociale gedrag heeft de supermarkt besloten om te stoppen met het desinfecteren van de winkelkarretjes. Vanaf nu moeten de klanten dit zelf doen. Het schoonmaken van de karretjes is immers verplicht. Het zal vanaf nu echter niet meer door de medewerkers gebeuren.

Het team legde nog uit: “Het kan niet zo zijn dat collega’s zich onveilig voelen en helaas is dit wel het geval. Helaas is er voor ons geen andere optie mogelijk Wij hopen op uw begrip en let een beetje op elkaar.”

Het gaat ons verstand te boven dat er zo’n asociale mensen rondlopen. Die medewerkers doen toch gewoon hun werk?