Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kindermoordenaar die 6-jarig meisje misbruikte en vermoordde werd opgehangen onder de ogen van haar vader.

Een seriemoordenaar die aan zesjarig meisje ontvoerde, aanrandde en vermoordde, werd opgehangen onder de ogen van de rouwende vader.

Imran Ali werd deze week opgehangen in de gevangenis van Lahore in Pakistan. De verwoeste vader van de kleine Zainab Ansari, Amin Ansari, keek toe. De gevangene was veroordeeld voor de moord op acht kinderen waaronder Zainab.

De aanranding en moord van het kind in januari zorgde in het land voor dodelijke protesten met de oproep om de dader publiek te executeren.

Ali, toen 24, werd twee weken later gearresteerd nadat hij het lichaam van het kind gedumpt had op een vuilnisbelt. Hij werd schuldig bevonden voor de moord en DNA-onderzoek zou hem later linken aan de moord van de andere meisjes.

Bloedstollende bewakingsbeelden tonen hoe Zanaib werd weggeleid door haar moordenaar.

De ouders van Zainab hadden verklaard dat hij opgehangen en publiekelijk gestenigd zou moeten worden. De moordenaar werd echter opgehangen in de gevangenis, nadat de hoogste rechtbank van het land een verzoek tot publiekelijke ophanging had afgewezen.

Hij werd opgehangen in het bijzijn van een magistraat en een dokter, alsook onder de ogen van vader Ansari en andere rouwende familieleden.