Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kinderjuf mishandeld gehandicapt kind, alleen maar omdat ze in haar luier gepoept had. Schandalig!

Waarschuwing: Deze video bevat beelden die op sommige kijkers schokkend zouden kunnen overkomen.

Dit is het weerzinwekkende moment waarop een medewerkster van een kinderdagverblijf een gehandicapt kind op het hoofd schopt omdat ze in haar luier gepoept had.

De harteloze vrouw slaat het weerloze kind, dat op de grond ligt, ook met een zware rugzak. In de schokkende video zien we hoe de vrouw over het kind staat en roept: “Jij bent dom! Kom hier en laat me je schoonmaken.”

Het kind huilt of schreeuwt niet als het twee keer geraakt wordt en lijkt niet te kunnen praten. Ze kijkt alleen op naar de vrouw aan wie ze werd toevertrouwd om voor haar te zorgen.

De verwerpelijke feiten vonden plaats in Johannesburg in Zuid-Afrika. Het kinderdagverblijf wordt uitgebaat door een lokale dokter en er zijn drie gehandicapte kinderen die er dagelijkse verzorging krijgen.

Volgens de lokale media werd de kinderverzorgerster in kwestie ondertussen ontslagen. Lokale autoriteiten bevestigen dat de zaak onderzocht wordt om de veiligheid en de gezondheid van de kinderen te garanderen.

De familie van het slachtoffer werd ingelicht over de feiten en zal bijstand krijgen om een strafrechtelijke procedure op te starten.

Dit is echt een blaam voor alle hardwerkende en zorgzame kinderverzorgsters en kinderjuffen! Hopelijk krijgt deze gewetenloze vrouw de straf die ze verdient en mag ze nooit meer met kinderen werken.

OPGELET: DE ONDERSTAANDE VIDEO BEVAT HARDE SCÈNES DIE NIET GESCHIKT ZIJN VOOR GEVOELIGE KIJKERS.