Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kinderen zien hoe hun moeder gewurgd wordt, maar de 15-jarige dochter schiet de dader.

Begin augustus trof de politie kort na middernacht het lijk aan van Steven Kelley met twee kogels in de borst. Kelley had er kort voordien mee gedreigd om zijn vriendin genaamd Chandra Nierman de keel over te snijden en haar 3 kinderen om het leven te brengen. Terwijl Kelly zijn vriendin aan het wurgen was, greep haar 12-jarige zoon een pistool en het was zijn 15-jarige zus die uiteindelijk de trekker overhaalde.

Het is niet duidelijk of de man bij het gezin inwoonde, maar hij kwam er alleszins wel regelmatig over de vloer. Dit was niet de eerste keer dat de man gewelddadig gedrag vertoonde. Naar verluidt zou Kelley vijf dagen voor de fatale schietpartij in het huis in het rond geschoten hebben. Ook op dat moment dreigde hij ermee om het gezin te vermoorden.

Volgens de politie was het de 12-jarige zoon die een wapen zocht en aan zijn 15-jarige zus overhandigde. Het meisje riep dat de man van haar moeder moest afblijven en schoot hem vervolgens twee keer in de borst.

Het derde kind van de vrouw, een 15-jarig meisje, raakte lichtgewond door een verdwaalde kogel. De lokale media rapporteert dat de 15-jarige dochter niet vervolgd zal worden omdat ze haar moeder wilde verdedigen. De politie laat weten dat de kinderen wellicht het leven van hun moeder redden.

WAT VIND JIJ VAN DE BESLISSING OM HET MEISJE NIET TE VERVOLGEN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES OP FACEBOOK EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN