Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kijkers in shock na uitzending ‘Gestalkt’

De meest recente aflevering van het programma Gestalkt heeft heel wat tongen losgemaakt. In de uitzending zien we de 30-jarige Hagar, die vertelt over haar gewelddadige ex Jeremy. Kijkers zijn flink in shock na het zien van de uitzending en laten dat weten op Twitter.

In de aflevering wordt Hagar gevolgd, zij gaat al jaren gebukt onder verschillende mishandelingen van haar ex-vriend Jeremy. Regelmatig wordt ze in elkaar geslagen tijdens hun relatie. Op het moment dat Hagar erachter komt zwanger te zijn, besluit ze er vandoor te gaan… Dit valt bij Jeremy niet in goede aarde en hij begint haar te stalken. Hij bedreigt haar met de dood en verspreidt ook naaktvideo’s van Hagar op internet. Niet alleen Hagar is de dupe, maar ook haar buren krijgen te maken met Jeremy. Zo steekt hij de auto van de 80-jarige buurvrouw van Hagar in de fik…

Je zou haast denken dat het niet veel erger kan worden, maar dan belaagt Jeremy de nieuwe vriend van Hagar met een knuppel en dreigt hij zelfs het zoontje van Hagar wat aan te doen. Ook wordt de schuur van Hagar in de fik gestoken en tot overmaat van ramp probeert Jeremy een molotovcocktail in de woning van Hagar en haar nieuwe vriend te gooien..

Ophef

Op social media zorgt te aflevering voor een heleboel ophef. Kijkers zijn in shock om wat ze zien en vragen zich af hoe het zover heeft kunnen komen. “Ik wil de politie niet afvallen. Maar er zitten agenten bij die er een potje van maken. Deze vrouw eindigt een keer dood terwijl er genoeg bewijs was, maar niet werd behandeld”, schrijft iemand op Twitter. “Ik val van verbazing in verbazing in verbazing. En als je denkt dat het niet nog erger kan… OH JAWEL!”, schrijft iemand anders vol ongeloof. Ook steken Twitteraars Hagar een hart onder de riem. “Hagar je bent een superwoman, wens je veel geluk en liefde voor jou en je gezin.”

Wanneer presentator Thijs Zeeman Jeremy confronteert met zijn daden, lijkt het weinig indruk op hem te maken. Gelukkig heeft Hagar sinds haar deelname aan het programma weinig last meer van haar ex gehad.

Gestalkt is er iedere donderdag om 20.30 bij SBS 6.