Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kevin krijgt een ongelooflijke make-over, omdat hij sinds het overlijden van zijn moeder zijn haar niet geknipt heeft.

Vaak heb je geen zin om voor bepaalde dingen te zorgen als je een moeilijke tijd doormaakt. De man in de video hieronder had zijn moeder verloren en sinds die dag besloot hij zijn haar niet meer te knippen. Totdat zijn vrouw hem verraste op hun trouwdag.

Dertig jaar geleden leerden Toni en Kevin elkaar kenden. Maar de laatste vijf jaar heeft Kevin zijn haar niet meer geknipt, zelfs niet om bij te werken. Zijn mooie grijze haren en baard zouden de Kerstman jaloers maken!

Toni vond dat haar man eruitzag als een van de bandleden van ZZ Top of een biker. De vriendelijke Kevin legde aan Rachael Ray en make-over artieste Stacy London uit waarom hij zijn haar niet meer knipte.

„Ongeveer 16 jaar geleden verloor ik mijn moeder aan kanker. Ze was in de tuin en vroeg me om de rest van haar haren te knippen – dit is echt gebeurd – en nadat dat gebeurde, knipte mijn dochter mijn haar en ik bracht wat tijd met mijn moeder door.”

„Toen we haar verloren, besloot ik om mijn haar te laten groeien en het te doneren aan ‘Lock of Love’ Dit is mijn vierde keer.”

Locks of Love is een liefdadigheidsorganisatie die haar ontvangt van mensen die het willen doneren. Van het haar worden pruiken gemaakt voor kinderen en jongeren die vanwege ziektes hun haar hebben verloren. Ook in Nederland zijn er een aantal stichtingen waarbij dit mogelijk is, zoals Stichting Haarwensen bijvoorbeeld.

Toni hoopte dat Kevin van zijn nieuwe look zou houden. Ze kon haar ogen nauwelijks geloven toen ze zag hoe hij eruit zag.

Hieronder kun je de make-over zelf zien. Het doneren van haar is een prachtig initiatief, waar je veel mensen ontzettend blij mee kan maken. Het is een geweldig gebaar van Kevin en een ongelooflijke transformatie!