Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kat heeft haar hele leven op straat gewoond, maar kijk nu hoe ze een pasgeboren baby beschermt.

De liefde van ouders voor hun kinderen is echt speciaal. Maar zelfs degenen zonder kinderen bouwen vaak speciale banden met kinderen. Dit geldt zeker voor ons mensen, maar het geldt ook voor andere dieren.

Toen ik dit mooie verhaal hoorde over een kat genaamd Sapphire die probeerde de pasgeboren dochter van haar adoptieouders te redden en beschermen, was ik meteen ontroerd.

Eerder dit jaar werd een Siamese kat gespot in de straten van Kingston, Ontario in Canada. Ze zag er niet goed uit, dus een vriendelijke ziel redde haar, in de hoop haar een beter leven te geven.

De held nam contact op met Carla Reilly Moore en haar man, die een asiel voor huisdieren runnen, en het paar besloot om de kat in huis te nemen, die ze later Sapphire noemden.

“Hoewel we geen reddingscentrum voor huisdieren hebben, richten we ons vooral op boerderijdieren. Maar om een ​​of andere reden toen we een oproep voor Sapphire ontvingen, hebben we haar meteen in huis genomen, geen vragen gesteld. Ik merkte dat ik ja zei voordat ik wist wat ik zei, ‘zei Carla.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=627830160932509&set=a.113568875691976&type=3

Carla en haar man namen het dier eerst mee naar de dierenarts. Daar hoorden ze dat ze oogproblemen had en een gebroken bekken had. Sapphire had nog een lange weg te gaan voordat ze weer in topvorm zou zijn.

‘Het had een auto kunnen zijn, of misschien was ze door iemand geschopt, we weten het gewoon niet,’ zei Carla.

Misschien vanwege de manier waarop ze gewond was geraakt, had Sapphire moeite om dicht bij de mensen te komen en het was bijna onmogelijk om haar vertrouwen te winnen. De kat bracht haar eerste nacht door in Carla’s huis onder het bed en ze bleef daar 24 uur lang.

Maar toen zag Sapphire de pasgeboren dochter van Carla, Mary, en alles veranderde. In het begin bewonderde Sapphire Mary op een veilige afstand. Maar al snel was haar liefde voor de baby enorm, en Sapphire probeerde zelfs Mary te beschermen alsof ze haar eigen kind was.

https://www.facebook.com/HappyTailsFarmSanctuary/photos/a.1046449072050716/2197701586925453/?type=3

“We merkten al snel dat Sapphire de baby leek te beschermen. Als de hond langskwam, sprong ze op en liep naar Mary toe, ‘zei Carla.

Sapphire aarzelde niet om Mary te beschermen. Dit maakte echt indruk op Carla en haar man en maakte hen trotse ouders van hun nieuwe harige familielid.

Nu kan Mary lopen en Sapphire aaien. En Sapphire op haar beurt knuffelt en kust Maria.

https://www.facebook.com/HappyTailsFarmSanctuary/photos/a.1046449072050716/2197701563592122/?type=3

Stel je voor hoeveel Sapphire heeft meegemaakt en toch is ze ongelooflijk liefdevol en zorgzaam.