Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jury vertelde de jongen dat hij niet kon zingen – 3 jaar later is hij terug en verbaast hij iedereen

Er is niets erger dan wanneer iemand recht in je gezicht zegt dat je niet goed genoeg bent.

Maar er is ook niets beter dan de zoete wraak van sterker dan ooit terug te keren en iedereen het tegendeel te bewijzen.

Vraag het aan de 15-jarige Kyle Tomlinson uit Sheffield, Engeland.

Drie jaar geleden, besliste de toenmalige 12-jarige Kyle Tomlinson om iets erg moedigs te doen: op het podium voor duizenden starende mensen een auditie doen voor “Britain’s Got Talent”.

Maar jammer genoeg ging de auditie niet zoals gepland. Nadat hij had gezongen voor een van de juryleden, David Walliams, vertelde hij aan de 12-jarige dat hij beter een zangleraar gaat zoeken. En dat was het dan, einde verhaal. Althans, het leek zo…

Maar Kyle weigerde op te geven. Hij nam een zangleraar en werkte zo hard dat hij David Walliams het tegendeel bewees.

Na drie jaar oefenen en, was Kyle klaar om opnieuw te proberen.

Deze keer koos Kyle voor Leonard Cohen’s ‘Hallelujah’. Vol overgave en met z’n hele ziel deed hij zijn auditie. En toen hij klaar was sprong het publiek en de jury recht uit hun stoel en gaven ze hem een staande ovatie. Een nieuwe ster was geboren en elk jurylid was vol lof, in vergelijking met de vorige keer. Tot het de beurt was aan David Walliams.

Deze keer was er echter geen negatieve kritiek. Het voordien sceptische jurylid riep: “DIT WAS ECHT HEEL GOED!” en drukte op de gouden knop. Zo mocht Kyle door naar de volgende ronde van de competitie ongeacht hoe de andere juryleden stemden. Over de perfecte wraak gesproken!
[fblike]