Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jongetje (5) steelt mama’s auto en wilde honderden kilometers ver rijden.

De politie betrapte een jongetje (5) die de auto van zijn mama had gestolen. Later bekende het knulletje dat hij de auto had genomen om een Lamborghini te kopen.

De jongen werd door de snelwegpolitie van de Amerikaanse staat Utah aan de kant gezet in Ogden. De agenten dachten aanvankelijk dat hij een onbekwame bestuurder was en waren geschokt toen ze zagen dat het een kind was. Nog schokkender was de bestemming van de jongen: California, wat ongeveer 1.300 kilometer ver weg is.

De politie liet weten in een tweet: “Blijkbaar was deze jongeman, vijf jaar oud, er op een of andere manier in geslaagd om de snelweg op te rijden in de auto van zijn ouders.”

Ruzie met mama

“Zijn verhaal is dat hij thuis vertrok na een woordenwisseling met zijn moeder, die hem had gezegd dat ze geen Lamborghini voor hem zou kopen. Dan nam hij de auto om naar California te rijden om er zelf eentje te kopen”, gaat de politie verder.

Maar wellicht was de jongen sowieso van een kale reis teruggekomen, want hij had amper drie dollar in zijn zak zitten.

De politie vertelde er niet bij of de jongen vervolgd zal worden of op een of andere manier gestraft werd voor zijn capriolen.

Het goede nieuws is dat de droom van de jongen toch vervuld werd. Een man die het verhaal hoorde, reed met zijn Lamborghini naar het huis van het gezin om het kleintje te laten genieten van een testritje!