Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jongen met Down-syndroom ontmoet pasgeboren broer voor de eerste keer. Zijn reactie is absoluut geweldig

Wanneer een gezin hun tweede of derde kind verwacht, weten ze nooit echt hoe hun oudste kinderen zullen reageren.

Zullen ze jaloers zijn, proberen ze zoveel mogelijk aandacht te krijgen of een extra vader of moeder te worden die alles doet om de pasgeborene te helpen?

Kent is een prachtige 5-jarige jongen die is geboren met één chromosoom teveel. Hij is geliefd bij zijn familie, en iets meer dan een jaar geleden kreeg zijn familie een nieuwe toevoeging. Kent was dolgelukkig.

In maart 2017 ging Kent naar het ziekenhuis om zijn broertje Noah te ontmoeten.

Hun ouders wisten dat het een speciale bijeenkomst zou zijn, dus besloten ze om het te filmen.

Dit is wat een van de grootouders van Kent, Cindy Merryman, schreef op sociale media, volgens NTD:

“Mijn kleinzoon Kent is de meest liefhebbende jongens ter wereld, hij wordt deze zomer vijf. Kent heeft ook het downsyndroom. We waren gezegend met de kleine Noach op 2 maart. Kent’s reactie op het voor de eerste keer zien van zijn kleine broertje is een van de mooiste dingen die ik in een zeer lange tijd heb gezien. Echte liefde!”

En het was echt een mooie ontmoeting. Kent snelde door de hallen van het ziekenhuis naar de kamer waar zijn moeder en pasgeboren broertje zaten, terwijl ze een blauwe teddybeer voor de kleine Noah vasthielden.

Toen Kent’s vader hem optilde om eindelijk een glimp van zijn kleine broertje te krijgen, straalde hij. Hij boog zich voorzichtig voorover en kuste Noach op het voorhoofd.

Na een tijdje mocht Kent zijn kleine broertje zelf vasthouden en je kunt echt zien dat hij trots is als een pauw om een ​​grote broer te zijn.

Wanneer Noah zijn voet uitstrekt en Kent zijn tenen ziet, kan hij zijn kleine broertje eindelijk kietelen.

Zie de mooie bijeenkomst hier:

Dit was echt een leuke ontmoeting, een die ik denk dat Kent en zijn familie niet snel zullen vergeten. En hoe mooi was het dat ze een camera klaar hadden staan?

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook, zodat meer mensen deze onvergetelijke eerste ontmoeting tussen twee broers zien. Ik ben er absoluut van overtuigd dat Kent een geweldige grote broer zal zijn!
[fblike]